Extrema-Outdoor 2009

De 14de editie Extrema-Outdoor 2009 zit erop. Met het thema ‘Give’ werd dit jaar weer een onvergetelijk dance-event gemaakt aan het strand van Aquabest.

Interviews
Er zijn enkele interviews afgenomen aan bezoekers door Tom van de Meulenhof van V&V What’s Up. Deze zijn donderdag 23 juli te horen op Stads Radio Helmond tussen 20 – 21 uur.

Mening
De ochtend zat wat tegen, af en toe kleine beetjes regen en zo nu en dan een flinke wind vlaag. Maar zo’n beetje midden op de middag kon het niet meer stuk, het zonnetje ging schijnen en het zonnetje ging niet meer weg! En als afsluiting was er een zeer mooie eindshow!

Volgend jaar weer?
Van ons uit graag, het was ons eerste grootste dance/techno evenement ooit, dus we zijn de mensen van Extrema-Outdoor enorm dankbaar dat we mochten komen. Hopelijk zijn we volgend jaar weer welkom 😎 .

0
0

#

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Laat Naam en E-Mail leeg indien je "Anoniem" wilt reageren. Dit betekent dat Webfanaat geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd.