Doneren

Indien de informatie je geholpen heeft, overweeg dan een donatie. Je mag zelf bepalen hoeveel je wilt doneren. Elk bedrag wordt enorm gewaardeerd.

Waarom een donatiepagina?

De website onderhouden kost geld. Een optie zou zijn om advertenties op de website te plaatsen, maar laat ik daar persoonlijk een hekel aan hebben en ze zijn ontzettend storend. Tevens het blijft hobby en die kosten eenmaal geld.

Is een donatie via iDeal mogelijk?

Nee helaas, aan een iDeal betaling zitten transactiekosten. Dus om via iDeal te kunnen doneren zouden er extra kosten zijn. Afgezien van de transactiekosten is Webfanaat geen bedrijf of stichting maar gewoon hobby, dus gebruik maken van een dienst zoals Mollie kan ook niet. Daar moet je een bedrijf of stichting voor zijn.

Om het een beetje ‘geautomatiseerd’ te maken kun je hieronder je naam en e-mailadres invullen. Je ontvangt zo snel mogelijk informatie over hoe je een donatie kunt doen. Ontvang je geen e-mail? Check ook even je spambox.

    Over jouw donatie: Er zijn geen extra transactiekosten verbonden aan jouw donatie. Als je een donatie doet, ga je er akkoord mee dat er uitdrukkelijk géén tegenprestatie tegenover jouw donatie staat. Het BTW-tarief op jouw gift is dan ook 0%. Uiteraard zal het geld dat gedoneerd wordt wel gebruikt worden voor het doel zoals elders op deze pagina beschreven is.

    Bezoekers die hebben gedoneerd

    Iedereen die een donatie heeft gedaan, hoe groot of klein die ook is krijgt van mij de vraag waarom ze hebben gedoneerd. Van de mensen die een donatie hebben gedaan en een berichtje hebben achtergelaten, kun je hieronder de motivaties lezen.

    Tekst van de motivatie / reden van donatie. Word jij de eerste donateur van Webfanaat?

    Jij? – dinsdag 1 april 1337 – Bedrag: ??? euro