Over Mij

Tsja, schrijf maar eens iets over jezelf… Da’s makkelijker gezegd dan gedaan. Ik ga het tòch proberen hoor, wees maar gerust. Maar ik beloof niet dat alles wat hier staat op waarheid is berust, of juist wel. Ik besef me als geen ander dat alles wat we met elkaar op het grote Internet zetten voor altijd in de diepe krochten van Google’s, DuckDuckGo, Ilse.nl geheugen blijft hangen en voor iedereen per direct opvraagbaar blijft, met alle desastreuze gevolgen van dien. Toch, ik vind het wel zo netjes om mijzelf even voor te stellen. Ik bedoel; je leest dit niet voor niets. Je hebt het onbevredigde verlangen om meer over mij te weten te komen. Nou, dan ben ik de beroerdste niet…

Ik ben Robby, een jonge (uh uhm) knaap. Ik doe mijn best om alle belangrijke doelen in mijn leven te behalen en vervolgens mijn grenzen te verleggen; een carrière, lekker burgerlijk, leuke dingen doen, spanning en sensatie zoeken en miljonair worden 😋 😎. Hoewel ik met een aantal punten op het lijstje al aardig opschiet, ben ik er nog lang niet. Maar dat mag de pret niet drukken, er zijn nog kansen genoeg.

Ik heb een aantal hobby’s. Althans, ik vind heel veel dingen leuk om te doen. Naast fotograferen, films kijken, gadgets, knutselen met hardware en software, niet te vergeten deze website, zo nu en dan gamen is mijn grootste hobby misschien nog wel; leuke dingen doen. Van dagjes weg naar de dierentuin tot pretparken, van wandelen door de bossen, lekker los gaan in een kart tot genieten van warme zomeravonden op het terras. Verder ben ik dol op lekker eten, het is alleen niet zo goed voor de lijn 😅 .

Op Webfanaat schrijf ik over alles wat ik leuk vind; Daarbij neem ik je mee in mijn persoonlijk leven. Naast de online digitale wereld heb ik ook nog een offline leven! Het streven is wel om regelmatig een blog te plaatsen, mijn focus op kwaliteit en niet op kwantiteit.

Voor eventuele suggesties kun je gebruik maken van het contactformulier dat je in het bovenste menu kunt vinden.

Veel leesplezier.