CampZone 2009

Op donderdag 6 augustus was ik aanwezig op CampZone 2009.

Wat is CampZone?
Voor de mensen die dat niet weten schaam je 😛 ! CampZone is een outdoor LAN-party en niet zomaar een outdoor LAN-party, het is de grootste van heel Nederland!

Mocht je op het nieuws ooit iets CampZone hebben gehoord. Dat kan! De pers besteed er elk jaar aandacht, echter vindt ik wel de negatieve kant. Keer op keer hoor je: “Jonge nerds die dagenlang zitten te gamen in een tent”. Ik kan je zeggen, dit is gewoon complete onzin! De foto’s bewijzen het! Ook heb ik enkele mensen gesproken. Sommige balen ook dat er een verkeerd beeld van CampZone wordt geschetst.

De leeftijd van het publiek was ook verschillend en als je denkt dat het alleen voor jongens was heb je het ook mis, dames zijn welkom en die waren ook aanwezig.

Op CampZone was er ook zeer veel vermaak, mocht je de PC moe zijn. Zo kon je lekker in ouderwets gamen (NES, SNES, en meer van deze tijd was er ook de Wii). Er was een radio station aanwezig. Je kon zelf in de uitzending belanden of als je beginnende DJ was mocht jezelf ook een try-out van een radio uitzending maken. Als je het warm had, had je kans om in een lekker fris badje te gaan zitten met je mede CampZone deelnemers. Zo waren er nog tal van andere activiteiten en niet alleen maar GAMEN, GAMEN en nog eens GAMEN.

Al met al was het een leuke middag en wil ik graag de CampZone crew bedanken dat ik even foto’s mocht maken om zo ‘het beeld’ dat er van CampZone is te ontkrachten 🙂 .

Mocht ik of jij ooit de kans krijgen om naar CampZone te gaan. Gaan! Het is gewoon enorm bijzonder om het mee te maken.

0
0

Geef een reactie