Plex content kijken in hoge kwaliteit

Mocht je direct aan de slag gaan met Plex dan zal standaard de kwaliteit op 720p (4Mbps) staan, dit is zonde als je keuze hebt uit 1080p (full-hd) films. Om nou niet bij iedere film de kwaliteit aan te passen kun je dit instellen naar een nieuwe standaard die voor jou goed is. Heb je bijvoorbeeld slecht wifi bereik of een trage internetlijn dan kun je al niet altijd het snelste pakken, doe je dat wel dan zal vaak de film of serie gaan bufferen / pauzeren.

Open de Plex app. Druk links boven op de 3 streepjes. Kies het tandwieltje. Er komen nu een opties in beeld. Kies Kwaliteit. Zet Remote streaming quality op 1080p HD (Hoog) 20 Mbps of nog beter Maximaal. Mocht dat te hoog zijn dan kun je ook kiezen voor 1080p HD 8 Mbps. Mocht je die standaard niet zien klik op Alles weergeven dan krijg je de complete keuze lijst te zien.

0
0

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Laat Naam en E-Mail leeg indien je "Anoniem" wilt reageren. Dit betekent dat Webfanaat geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd.