T.E.G. M208 Marterverjager inbouwen

Marter onder de motorkap gehad (of je buren en je wil de schade voorkomen) en zoek je naar een marterverjager? Grote kans dat je de T.E.G. M208 gaat vinden als je gaat Googelen. Misschien voor sommige een raadsel hoe je dat ding nu in de auto monteert. Sommige garages vragen voor T.E.G. M208 incl inbouwen tussen de 60 en 150 euro. Het kastje kost momenteel bij bol 21,50 euro incl verzending (moment van schrijven het goedkoopste adres). Leuke besparing als je het dus zelf inbouwt. Heel moeilijk is het niet. Hieronder wat meer detail foto’s.

T.E.G. M208 Verpakking

T.E.G. M208 van dichtbij

T.E.G. M208 inbouwen

Zoals je kan zien heeft het een rode en zwarte draad. Rood die zet je op de plus van de accu de zwarte op de min. Let daarbij op de instructie van de accu. Vaak mag die niet direct op de accu maar elders zit het punt van de min aansluiting.

0
0

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Laat Naam en E-Mail leeg indien je "Anoniem" wilt reageren. Dit betekent dat Webfanaat geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd.